TULOSSA

26.5. Valjastus/ajokurssi

9.6. Maastotaitokilpailut 

8.9. Minna Tallbergin luento

 

28.4.Vappu-pukuratsastus ja Esteratsastuskilpailuharjoitukset

Ulkokausi päästiin avaamaan ihanassa kevätsäässä ensin pukuratsastuksella, sitten estehyppelyillä. Pukuratsastuksessa nähtiin taas hienoja asuja, mutta voittajaksi löytyi "Rosvolauma" selvällä äänten enemmistöllä...

Esteissä aloitettiin puomiluokasta, isoimmat esteet olivat 90 cm. Pienissä luokissa nähtiin useampikin hevoslapsi ekaa kertaa elämässään esteradalla, mikä taas todistaa, että tämmöisiä tarvitaan. Ja meillähän radan saa tarvittaessa mennä vaikka käynnissä taluttajan kanssa... <3

Kun esteitä hieman nostettiin, rata ei enää ollutkaan ihan helppo. Tiukkoja käännöksiä ja erikoisesteitä oli laitettu ratsukkojemme selvitettäväksi, "Possun kirous" iski jälleen muutamaan ratsukkoon...  Näimme vauhtia ja vaarallisia tilanteita, mutta myös monta hienoa onnistumista. Ja 50-60 cm luokan voitto ratkesi yhdellä sekunnin sadasosalla! Suuren urheilujuhlan tuntua oli ilmassa! :) :) :)

Kuvat Suvi Tirronen

24.3.2019 KOULURATSASTUSKILPAILUHARJOITUKSET

Kisakausi polkaistiin käyntiin kouluratsastuksella. Luokat Raviohjelmasta Helppoon A:han. Kisajännitys on aina olemassa, mutta kaikki onnistuivat sen selättämään ja näimme hienoja suorituksia.

Kuvat Mika Heikkilä, Suvi Saarelainen ja Emma Tuomala

16.3.2019 HORSE FAIR -MESSUT

Perinteiseen tapaan Lindroosin Nallebussi kuljetti meidät taas messukeskukseen. Siellä hurahti koko päivä hevosmessujen antiin tutustuen. Ohjelmassa oli erilaisten näytösten ja tietoiskujen lisäksi kepparijuttuja, eri hevosrotuihin tutustumista ja tietenkin shoppailua!

Kuvat Suvi Tirronen

9.3. KEPPARIRATA ULKOILUTAPAHTUMASSA

Kävimme Huutjärven Motellinrannassa järjestetyssä koko perheen ulkoilutapahtumassa pitämässä kepparirataa. Noin 50 ratsastajaa, kirjaimellisesti taaperosta Mummoon, kävi radan ratsastamassa ja jokainen sai suorituksesta diplomin.

10.3. SOMESUKELLUS JA KEVÄTKOKOUS

Saimme Suomen parhaimpiin hevosalan somettajiin kuuluvat Tuulin ja Elinan Huutjärven kirjastolle kertomaan meille vähän somejutuista. Tuulin blogi on palkittu valtakunnallisesti ja Instagram-tilillä on 10700 seuraajaa. Elinan toimitukselliset jutut ja haastattelut ovat poikineet hänelle töitä ihan "oikeana toimittajana". Molemmat pitivät erittäin mielenkiintoiset luennot aiheesta ja antoivat kuulijoille paitsi hyviä vinkkejä, myös vähän miettimisen aihetta... Kiitos molemmille, että tulitte!

Kevätkokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat.