STARAn hallitus 2019

 

esitimme hallitukselle seuraavat kysymykset:

1.Heppailuhistoriasi pähkinänkuoressa?

2. Tavoitteesi hallituksessa?

3. Jos olisit hevonen, millainen hevonen olisit?

 

Anna Sergejeff, puheenjohtaja, oheisliikuntaohjaaja, nuorisovastaava, nettisivut

 

1. Hevosia pelkäävä äitini pakotti minut 7-vuotiaana alkeiskurssille kun hänen mielestään piti olla joku harrastus, ja se oli menoa saman tien. Teininä "hairahduin" pariksi vuodeksi ravurien maailmaankin, kun ei kotikylällä muita hevosia ollut... Harjusta valmistuin hevosenhoitajaksi -91 ja tein muutaman vuoden töitä ratsastuskoulussa, ravitallilla ja yhden talven Islannissakin hevostilalla. Vuokrahevosia, hoitsuja ja ratsastettavia on vuosien varrella ollut ihan laidasta laitaan, nyt olen "vain" tuntiratsastaja. Pyöliin tulin alkuvuodesta 2005 ensin vaan ratsastavan lapsen äitinä. 

2. Haluan olla rakentamassa vireästi toimivaa, monipuolista seuraa jossa kaikilla olisi hyvä olla. Sitäpaitsi on vaan kauhean kivaa puuhata kaikenlaista mukavien ihmisten kanssa!

3. Olisin kuin Fantti, kiltti ja ihana mutta herkkä pahastumaan :) Tai sitten joku ylijääräpää shettis...

 

Minna Alenius, jäsensihteeri, oheisliikuntavastaava

1. Puskaratsastajatäti, joka haaveilee vaellusratsastuksista ympäri mailmaa, ja haluaa päästä kokeilemaan ainakin kerran elämässään montératsastusta ja kisata joskus matkaratsastuksessa. Sai nuoruudessaan ratsastella omalla unelmaruunalla pitkin Savon metsiä ja pääsi jopa Ypäjälle nuorten valmennusleirille osallistuen kenttäratsastuskilpailuun. Sitten tuli 25 vuotta muuta elämää ja paluu hevostelun maailmaan 7 vuotta sitten sinetöi loppuelämän haaveet.

 2. Haluan olla edistämässä seuratoimintaa monipuolisen hevosharrastamisen kannalta ja etenkin mahdollistamassa lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia hevosten seurassa ja opastuksessa. 

3. Olisin iso musta lämminverinen, joka osaisi vähän kaikkea ja jolla voisi mennä ihan minne vain.

Suvi Tirronen, rahastonhoitaja, varapuheenjohtaja

 
1.Olen ratsastanut pienestä asti, 2005 vaihdoin Suurpyölille. Ratsastus ollut erittäin epäsäännöllistä viime vuodet toisella paikkakunnalla opiskelun takia.

2. Aktiivinen ja lämminhenkinen seura, jossa mahdollisimman monelle löytyy mukavaa toimintaa ja tekemistä hyvässä yhteishengessä.

3. Olisin varmasti itsepäinen poni, joka elelisi rauhallisella maalaistallilla kaukana kaupunkien melskeestä nauttien tutusta ja turvallisesta laumasta.
 

Marja Saarelainen, jäsen

Pia-Maria Åhlberg-Nieminen, jäsen

Paula Siimes, jäsen

Helena Lappalainen, jäsen