2021

KOULURATSASTUSKILPAILUHARJOITUKSET 16.5.2021

Juuri sopivasti saatiin kesäinen sää, kun ohjelmassa oli koulukisat ulkokentällä. Tämä kerta oli sen verran erilainen, että paikalla ei ollut tuomaria, vaan suoritukset videoitiin ja lähetettiin hänelle. Tulokset saatiin parin päivän päästä, joten jännättävää riitti vähän pidempään... Kilpailuihin saattoi osallistua myös ratsastamalla muualla kuin Hempyölissä. Luokat olivat Raviohjelma, HeC, HeB.

Kuvat Tuula Siimes, Johanna Stenström ja Rina Kiljander

Perushoitomerkkisuoritus 8.5.2021

Taas saatiin uusia "merkkiläisiä" kun ryhmä innokkaita saapui suorittamaan Perushoitomerkkiä. Kaikki pääsivät kokeesta läpi :) kuvat Anna Sergejeff ja Tarja Priha

HEVOSTAITOTESTI 2020 23.1.2021

Hevostaitotesti, joka on samalla osa valtakunnallista Hevostaitomestaruuskilpailua, piti järjestää jo viime vuonna, mutta Koronan sotkettua suunnitelmat päästiin kisaamaan vasta Tammikuun lopulla. Osallistujat suorittivat sähköisen teoriakokeen ja kuusi käytännön tehtävää. Tehtävät olivat eri ikäsarjoissa hieman erilaiset. 

Tällä kertaa mm piti tietää hevosen ruumiinosien nimiä, kuinka käytetään kumisukaa tai tehdään vetosolmu. Kaikki kilpailijat selvisivät käytännön tehtävistä hyvin, nyt vain odotellaan teoriakokeen vastauksia ja lopullisia kokonaispistemääriä ja niiden mukaisia sijoituksia alueellisessa ja valtakunnallisessa vertailussa.

Niin oli jännää ja touhukasta että kukaan ei muistanut ottaa yhtään kuvaa...