2020

15.2.2020 Kilpailusääntökoulutus Hempyölin satulahuoneessa

 
 

29.2.2020 Retki Helsinkiin hevosmessuille

Eipä ollutkaan tällä kertaa Nalle-bussi, mutta hyvin päästiin Tidstrandinkin kyydissä Messukeskukseen ja takaisin. Päivä vierähti mukavasti ja nopeasti kun nähtävää ja opittavaa oli paljon. Anna von Wendtin kouluratsastusklinikka ja estekilpailut kiinnostivat monia, mutta oli mahdollisuus kuulla myös erinomaisia luentoja useastakin aiheesta. Ja aina tietenkin katsella eri rotuisia hevosia ja tehdä edullisia messulöytöjä ;)

VOIHAN KORONA!

Korona-virus laittoi meidänkin suunnitelmat keväältä uusiksi, joten suunnitellut kilpailut peruttiin. Meillä oli varattuna myös näytös Aika Jonka Sain -elokuvaan, jonka kuvauksissa STARAlaiset olivat viime kesänä mukana. Sekin peruuntui, mutta jokainen voi toki käydä katsomassa elokuvan kun teatterit taas aukeavat....

Jouduimme myös perumaan kevään kouluratsastuskilpailut. Hallitus reippaana järjesti sitten kirjoituskilpailun (melkein yhtä kivaa?) mutta ei tainneet runosuonet sykkiä, kun yhtään kilpailutekstiä emme saaneet... :) :) :)

Esteratsastuskilpailuharjoitukset 7.6.2020

Vihdoin Koronan hieman hellitettyä pääsimme aloittamaan kilpailukauden! Osallistujia olikin mukava määrä kun kaikki kynnelle kykenevät, niin hevoset kuin ratsastajatkin, ilmoittautuivat mukaan, vaikka kilpailu tällä kertaa olikin suljettu oman tallin ulkopuolisilta ratsukoilta. Ja mikäpä oli kisatessa, kun sääkin suosi.

Aloitimme luokasta 0-40 cm ja suurimmat hurjapäät hyppäsivät 80-90 cm. Koko kilpailussa pudotettiin tasan 1 puomi, joten ratahenkilökunta pääsi helpolla. :) Voittajat löytyivät silti joka luokkaan! Kuvat Suvi Tirronen