Jäsenyys seurassa ja liittyminen seuraan

Tietosuojalauseke jäsentiedot

 

Jäsenlajeja ovat:

- Täysjäsen (sennu tai junnu)

- Perhejäsen (sennu tai junnu, asuu samassa taloudessa varsinaisen jäsenen kanssa). Perhejäsenellä on samat vakuutukset kuin varsinaisella jäsenellä, mutta hän ei voi edustaa seuraa kansallisissa kilpailuissa eikä olla toimihenkilönä. Hän ei myöskään saa Hippos-lehteä. 

 

STARAn jäseneksi pääset näppärimmin täyttämällä jäsenyyshakemuksen tästä linkistä. Huomaathan, että jäsenyys on voimassa vasta kun seura on käsitellyt ja hyväksynyt sen, ja jäsenmaksu on maksettu eräpäivään mennessä. (Huom! jos ilmoittautuminen herjaa sotua, kokeile kirjaimet ISOLLA...)

Seuran jäseneksi pyrkivä sitoutuu noudattamaan seuran sääntöjä ja päätöksiä!

STARA säännöt.pdf (278581)


Ratsastajainliitosta tulee suoraan jäsenmaksulasku sinulle kotiin. Ratsastajainliitto tilittää STARA:lle meille kuuluvan osuuden jäsenmaksuista. Pankkitili on siis liiton (eli SRL:n). 

Kaikki jäsenyyteen liittyvät kysymykset voi myös laittaa jäsensihteerille sähköpostitse jasensihteeri@suurpyolintallinratsastajat.fi

 

Seuran tai liiton jäsenyys vakiotunnin edellytys.


SRL:n kevätkokouksessa 14.3.1999 päätettiin, että kaikissa SRL:n hyväksymissä ratsastuskouluissa säännöllisesti ratsastusta harrastavilla ratsastajilla edellytetään olevan joko voimassa oleva SRL:n jäsenyys tai Green Card -vakuutus.

 

Jos ei jostain syystä halua maksaa seuran/liiton jäsenmaksua, voi lunastaa pelkän Ratsastajainliiton vakuutuksen eli Green Cardin. Vakuutuksen hinta on 34 Eur vuonna 2019. Green Cardin myötä et siis ole seuran jäsen eikä sinulla ole myöskään seuran tai ratsastajainliiton muita jäsenetuja!!  Green Cardin voi tilata itse täältä: https://www.ratsastus.fi/greencard . Green Card Plussaan sisältyy myös Hippos-lehti, mutta se maksaa sitten jo saman kuin seuran jäsenyys....

 

Jäsenhinnat 2019:

 

Täysjäsen seniori 64,- 

Täysjäsen juniori 57,- 

Perhejäsen Seniori 37,- 

Perhejäsen Juniori 33,50,- 

 

Ratsastajaliiton jäsenkortit tulevat suoraan liitosta JÄSENILLE kotiin postissa. Ne eivät siis kierrä tallin tai seuran kautta. Liitto laskuttaa suoraan jäseniä ja tilittää seuroille niiden osuuden jäsenmaksuista. SRL on suomessa VALOn alainen kattojärjestö, joka valvoo ratsastuskoulujen ja -seurojen toimintaa. Liiton sivut www.ratsastus.fi

 

Seurasta eroaminen

Huomioithan että Hempyölin ratsastuskoulu ja STARA ovat kaksi ihan eri asiaa. Ratsastuksen lopettaminen Hempyölissä ei siis tarkoita automaattisesti myös seuran jäsenyyden päättymistä. Seurasta eroaminen on aina tehtävä jäsensihteerin kautta ja mielellään hyvissä ajoin ennen vuodenvaihdetta jos ei seuraavan vuoden jäsenmaksulaskua halua saada!!

 

Jäsenten ”Extranet” omien jäsentietojen päivitykseen

 

Ratsastusseurojen jäsenillä on mahdollisuus päästä näkemään ja päivittämään omia jäsentietojaan (osoite, puhelinnumero, sähköposti) ja tulostamaan omat avoimet laskunsa. Jäsensihteerit hallinnoivat edelleen jäsenrekisteriä ja lisäävät uusia jäseniä sekä tekevät kilpailuluvat, eli siltä osin rekisterin käyttöön ei tule muutoksia. Jäsenyyteen tai kilpailulupiin liittyviä muutoksia, kuten jäsenlajin vaihtoa, jäsenyyden päättämistä tai kilpailulupaa (E-lupaa lukuun ottamatta) jäsen ei pysty itse tekemään. Extranettiin kirjaudutaan jäsennumerolla (Sportti-ID). Jäsenen rekisteritiedoissa täytyy olla toimiva sähköpostiosoite, johon hän tilaa salasanan kirjautumissivulta. Tunnukset ovat samat kun SRL:n tapahtumien ilmoittautumisjärjestelmässä (TAPU). Kipan salasana ei toimi tässä. 

Linkki Extranettiin: https://rekisteri.sportti.fi/sso/userinfo.php

 

 

Suurpyölin Tallin Ratsastajat ry

Siltakyläntie 59

49220 SILTAKYLÄ

stara@suurpyolintallinratsastajat.fi

Facebook: "Hempyölin Talli ja STARA"